Gå till innehåll
  • Start
  • / Tidsrevan - spel

Wadköping behöver din hjälp med att besegra den onda gasten! Ladda ner Tidsrevan, vårt nya spel och upptäck Wadköping som aldrig förr. Anta utmaningen och hjälp oss besegra den onda gasten som har förtrollat Wadköping.

Tecknade bilder av röda hus och en gubbe

Wadköping: Tidsrevan – A rift in time

Upptäck Wadköping som aldrig förr!

Den onda gasten har förtrollat Wadköping genom att skapa en reva i tiden. Detta splittrade fem viktiga antika föremål i Wadköping. Nu är det upp till dig att anta utmaningen och besegra gasten genom att stänga tidsrevan.

Wadköping: Tidsrevan (A rift in time) är ett augmented reality (AR) spel som du spelar i den riktiga världen där du kan utforska och interagera med Wadköping på ett helt nytt sätt. Samla ihop alla de splittrade bitarna från de fem antika föremålen och återskapa dem till vad de en gång var medan du utforskar Wadköping.

Det är dags att sätta igång, Wadköping behöver din hjälp och den onda gasten kommer inte ha någon chans när du tar dig an detta.

Ditt verkliga äventyr väntar!

Så här spelar du spelet

Du måste vara på plats i Wadköping för att spela spelet.
Spelet börjar med att du ser en färgglad karta över Wadköping. På kartan syns ett antal utplacerade föremål. Detta är föremål från förr med anknytning till Wadköping, t.ex. Cajsa Wargs kokbok.

En gast uppenbarar sig och mörklägger området, förstör föremålen och öppnar en tidsreva. Du som spelare ser hur dessa föremål splittras i flera olika delar och hamnar utspritt över kartan. Gasten försvinner och lämnar efter sig en rök över kartan så att du inte längre ser den tydligt. Du måste nu återställa Wadköping och besegra gasten. Detta gör du genom att stänga tidsrevan, samla ihop dom trasiga delarna och bygga ihop föremålen till vad de en gång var. För varje föremål som återställs så återfår kartan mer och mer av sin färgladhet. När ett visst antal föremål har återställts så återställs också balansen i Wadköping och gasten blir besegrad.

Du måste vara på plats i Wadköping för att spela spelet.
Rekommenderad ålder: från 4 år och uppåt.
Spelet finns att ladda ner på App Store och Google Play, se länkar nedan.

Låt det verkliga äventyret börja!

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Wadköping

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se