Gå till innehåll

Boka barnkalas hos oss i Wadköping och följ med detektiven runt bland våra spännande gränder och gator. Det har varit inbrott och alla godisstrutarna är försvunna... Kan det vara Lasse-Maja som tagit strutarna? Lasse-Maja kan uppträda som både man och kvinna, så det kan vara svårt att få fast den ökända tjuven.

Flera barn och två vuxna är utomhus bland röda hus

Detektivkalas - Mysteriet i Wadköping

Följ med vår detektiv runt bland Wadköpings gator och gränder, lyssna till spännande historier om svunna tider och sök efter ledtrådar för att lösa mysteriet.

Det har varit inbrott hos grosshandlarfamiljen Wadkvist och alla godisstrutarna är borta. Vem kan ha tagit dom? Det ryktas att den ökända tjuven Lasse-Maja är på rymmen igen... Den här gången har han rymt från Örebro slott. Lasse-Maja kan uppträda både som man och kvinna, så det är svårt att få fatt i den ökända tjuven....

När ni löst mysteriet med de försvunna godisstrutarna så väntar saft och nybakade bullar. Som tack för att ni löst mysteriet lovar Wadkvist att ni får behålla godisstrutarna!

Så alla barn - kom och hjälp oss att lösa mysteriet i Wadköping!

Kalaset kan bokas lördagar och söndagar kl. 12.30–14 eller kl. 15–16.30. 
Välkommen att fira ditt kalas i Wadköping!

Två affischer med text och bild

Pris: 160 kronor per barn (minsta avgiften 1 600 kronor), inklusive godisstrut och fika (saft, bulle och kaka), godisstrut samt inbjudningskort.

Antal: 10–max 15 barn. Mindre antal går självklart bra, dock är priset minst 10 betalande barn.

Rekommenderad ålder: 5–8 år.

Tid: lördagar och söndagar kl. 12.30–14 eller kl. 15–16.30.
Övrig info: Detektivkalaset är utomhus, men vi fikar inomhus i lokalen Utställningar på Skomakaregården.

Bokning: via formuläret nedan.

Anmärkningar mot denna bekräftelse skall ske inom 7 dagar.
Ombokningsavgift 100 kr vid ombokning 7 dagar efter bokningsbekräftelsen och senast 7 dagar innan kalasdagen. Avbokningsavgift 500 kr vid avbokning tidigare är 7 dagar innan kalasdagen.
Full avgift vid avbokning senare är 7 dagar innan kalasdagen eller utebliven avbokning.
Avbokning/ombokning sker via 019-21 62 20, wadkoping@orebro.se.

  • Avgiftsbelagd besöksparkeringen vid Jeremiabageriet eller Skyttegatan/Slussgatan. Kalaset tar ungefär 1,5 timme.
  • Barnkalasvärden möter upp på Torget (där restaurang Gamla Örebro finns) den tiden då barnkalaset börjar. Vi rekommenderar att ni själva är på plats en stund innan kalaset börjar för att möta upp alla barn.
  • Efter vandringen fikar vi med bullar, kakor och saft i lokalen Utställningar på Skomakaregården. I priset ingår även godisstrutar.
  • Eventuell presentöppning sker i samband med fikastunden.
  • Hämtande föräldrar kan möta sina barn utanför lokalen Utställningar på Skomakaregården där kalaset slutar.
  • Två föräldrar deltar och hjälper till under kalaset.

Var vänlig och anmäl exakt antal deltagande barn samt eventuella allergier senast onsdagen innan kalasdagen. Det är viktigt att vi får veta antal barn som kommer till kalaset så att vi kan beställa material samt göra andra nödvändiga förberedelser.

Betalning

Betalning sker via faktura som skickas ut av Wadköping. Pris och antal barn: 160 kronor per barn (minsta avgiften 1 600 kr). Inkl. fika, godisstrut samt inbjudningskort. Mellan 10–15 barn. Mindre antal går självklart bra, dock är priset minst 10 betalande barn (1 600 kronor). Rekommenderad ålder: 5–8 år.

Det är mycket viktigt att alla barn kommer i tid till kalaset, eftersom barngruppen efter en mycket kort introduktion beger sig iväg för att lösa gåtan. Det betyder att eftersläntrare antingen förkortar eller missar kalaset. Vi behöver även få redan eventuella särskilda behov.

Välkommen till Wadköping!

Intresseanmälan för bokning av barnkalas


Tid * (obligatorisk)
Tid


Veckodag * (obligatorisk)
VeckodagTill affisch vid samlingsplatsen.

Senast onsdagen innan kalasdagen behöver vi få definitivt antal deltagande barn samt information om eventuella allergier.

Fakturamottagare
Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Wadköping

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se