Gå till innehåll

Guideapp - Wadköping då och nu

Ladda ner vår guideapp och ta en egen tur i Wadköping. Lyssna på berättelser om människorna som bodde i våra hus. Här kan du även höra Wadköpings historia och lära dig mer om våra byggnader. Lyssna även till Barnens Wadköping, en lekfull guide för barn där du träffar några av personerna som bott i husen. På vissa punkter finns även ett quiz att svara på.

Guideapp - Wadköping då och nu

Guiden innehåller berättelser på svenska, engelska, tyska, finska, arabiska, spanska samt tecken- och syntolkning. Givetvis kosta det inget, vi vill gärna att du lyssnar på våra berättelser. Appen finns tillgänglig på App Store och Google Play.

Guideappen är ett led i arbetet med att förbättra tillgängligheten och en del av Wadköpings utvecklingsprogram. Välkommen till Wadköping då och nu - öppet året om!

Ljudguide - Barnens Wadköping

I vår guideapp hittar du även Barnens Wadköping. Träffa några av alla de tusentals personer som har bott i våra hus. Från Wadköpings främsta kändis, till barnen som lekte mellan husen förr i tiden. Hör om deras liv och drömmar. På utvalda punkter finns också ett quiz att svara på.

Guiden är för barn i alla åldrar (främst 6–12 år), men passar lika bra för vuxna. Guiden är på svenska och engelska. Den finns tillgänglig på App Store och Google Play. Ladda ner via länken ovan, guiden är en del av Wadköping då och nu.

Svartvit bild. Två barn håller i en dataskärm som är i färg

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Wadköping

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se