Gå till innehåll

Att utveckla systematiskt tillsammans

Almby skola F-3:s tre utvecklingsområden detta läsår är digitalisering, tillgängliga lärmiljöer och, tillsammans med F-9, kollegialt lärande. Det är främst inom dessa tre områden, samt trygghetsarbete vi kommer att skriva.

Många ord o samma bild

Skolans tre utvecklingsområden detta läsår är digitalisering, tillgängliga lärmiljöer och, tillsammans med F-9, kollegialt lärande. Det är främst inom dessa tre områden, samt trygghetsarbete vi kommer att skriva. Hos oss har vi valt att ha få mål och prioritera dem i det mesta vi gör.

Vi gör också kalendariet för året (för alla olika typer av konferenser) utifrån dessa mål. Det gör också att vi ibland behöver säga nej till annat som också är viktigt. Men vi har märkt att det ger resultat och uppskattas av personalen. Håll i och håll ut som Margareta Borg brukar säga.

Vi försöker också knyta ihop våra två försteläraruppdrag. Det som är aktuellt just nu och framför allt under vårterminen är hur vi med hjälp av Its learning kan göra IUP-processen mer systematiskt och ”levande”.

I denna blogg kommer vi fortsättningsvis att blanda pedagogiska tankar med praktiska tips från vår vardag. Rubriken ”två uppdrag” är dubbeltydigt och kan stå för våra två försteläraruppdrag, men framför allt vill vi lyfta fram de två uppdrag vi har som pedagoger, och som båda är så viktiga, värdegrundsuppdraget och kunskapsuppdraget.

Välkomna att följa oss!

/2 H, Helena och Helmina!

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Pedagog Örebro

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se