Kvinnor & film: Innan, nu och då

Roxy och Kvinnor & film visar den hyllade indonesiska filmen Innan, nu och då av Kamila Andini. Ett vackert, smärtsamt kärleksdrama i 1960-talets Indonesien.

En kvinna under ett asiatiskt parasoll i blå klänning.

Låt dig trollbindas av ett vackert, smärtsamt kärleksdrama som väver samman dröm och verklighet.

Minnena av ett krig och en förlorad kärlek vägrar släppa taget om Nana. Bilderna bleknar, men känslorna består.

Innan, nu och då är en visuellt bländande resa till sextiotalets Indonesien, där varje scen präglas av stillsam elegans och värdighet. I gränslandet mellan dröm och verklighet utspelar sig en fängslande historia om vänskap, kärlek och livsavgörande vägskäl.

Om kvinnor och film

Kvinnor och film är en serie som lyfter fram filmer med fokus på kvinnors liv och situation i samhället liksom kvinnliga filmmakares arbeten.

Från kl 14.15 säljs fika till förmån för Kvinnohuset i Örebro, eller annan verksamhet som främjar kvinnors situation. Kvinnor och film arrangeras av Örebro Zontaklubb, Örebro Soroptimistklubb och Bio Roxy.

Indonesien 2022
Drama
Regi: Kamila Andini
Medverkande: Laura Basuki, Arswendy Bening Swara, Rieke Diah, Ibnu Jamil, Arawinda Kirana, Chempa Puteri, Happy Salma
Språk: indonesiska, svensk text
Ålder: från 15 år
Längd: 1 tim 53 min

Föreställningar och biljetter

Datum

Tid

Salong

Platser

Biljetter

lördag 26 oktober

15:00

1

139 lediga platser

Köp biljett

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

MovieTalk

Vissa filmer kan ha syntolkning och/eller uppläst text i appen MovieTalk. MovieTalk är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Obs! Ta med egna hörlurar.

Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar, se kalendariet. I kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Du kan göra biljettåterköp i kassan på biografen fram till 10 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna så hjälper personalen dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra återköp via mejl, telefon eller sociala medier. Biografen öppnar 30 minuter innan filmstart, se öppettider i kalendariet.

Vill du göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad: