Gå till innehåll

Biljetter till våra föreställningar

Här hittar du information om våra biljetter och tillgängligheten i biografen.

Roxys foajé med biljettkassa och kiosk

Biografens foajé med inredning från 1947.

Biljetter

Från och med 1 januari 2024 gäller nya biljettpriser på Roxy, dessa är:

  • Ordinarie biljettpris (film): 130 kr
  • Pensionärer 110 kr
  • Studenter 110 kr
  • Matiné, vardagar 110 kr
  • Matiné, helger 130 kr
  • Kvinnor & film 110 kr
  • Seniorbio 85 kr
  • Familjematiné 50 kr
  • Knattebio 40 kr

Högre biljettpris förekommer, till exempel vid extra långa filmer. För vissa specialarrangemang, till exempel vid festivaler, gäller andra biljettpriser och/eller rabatter.

Förköp av biljett

Biljetter kan köpas i förväg direkt från vår hemsida. Klicka på "Köp biljett" vid den föreställning du är intresserad av. Ett nytt fönster öppnas där du väljer platser och eventuella rabatter samt betalningssätt. Du får sedan via e-post en streckkod, som du tar med och visar upp i kassan på biografen.

Har du en biljettkod från Draken Film ska du visa upp den i kassan innan filmvisningen. Du hittar koden i din Draken Film-app. Obs! Det går inte att förboka biljett med biljettkoden.

Biopasset

Biopasset är en biografklubb som erbjuder tio utvalda och namngivna biofilmer ur den ordinarie repertoaren till halva priset med premiärer fördelade över tolv månader. Biopasset säljs enbart på Biopasset.se och kostar 149 kr för ett år. Biopasset gäller på utvalda filmer alla föreställningstider och alla dagar på samtliga medverkande biografer så länge filmen visas på bio.

Biopasset är ett gemensamt initiativ från Sveriges film- och biografbransch och ägs till lika delar av Sveriges Biografägareförbund och Svenska Filmuthyrarföreningen.

Håll utkik efter Biopasset-loggan på kommande premiärer.

Biopasset

Öppettider och försäljning

Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar. I kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. Roxy är en reklamfri biograf så filmerna börjar på utsatt tid.

Roxy visar film alla kvällar i veckan och matinéer på lördagar och söndagar. Vi har just nu uppehåll med matinéer på vardagar (med undantag för Seniorbio) på grund av renoveringen av Centralpalatsets fasad. Se biografens öppettider i kalendariet på bio.se.

Kontakt

Biljettkassa: 019-21 60 85. Kassan öppnar 30 minuter före utsatt föreställningstid.

Biljettinformation eller frågor, kontorstid måndag–fredag: 019-21 60 90 eller mejl till bio.roxy@orebro.se.

Avbokning och återköp

Du kan göra biljettåterköp i kassan på biografen fram till 10 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna så hjälper personalen dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra återköp via mejl, telefon eller sociala medier. Biografen öppnar 30 minuter innan filmstart, se öppettider i kalendariet.

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Bio Roxy

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se