Tigrar

Jakten efter den stora drömmen - och dess pris.

Tigrar handlar om fotboll, kärlek och den stora drömmen att kunna leva på sin sport- med livet som insats. En verklighetsbaserad skildring inifrån de stora arenorna, de drogfyllda festerna och de snabba bilarna. Det är också berättelsen om en ung mans brinnande besatthet, fångad i en absurd fotbollsindustri där allt och alla kan köpas för pengar. Snart är det inte främst en kamp om att vinna eller förlora, utan om att överleva.

Tigrar är baserad på Martin Bengtssons bok I skuggan av San Siro, som handlar om hans korta, olyckliga tid som ungt fotbollsproffs i Italien.

Sverige 2020
Drama
Regi: Ronnie Sandahl
Medverkande: Liv Mjönes, Marizio Lombardi, Frida Gustavsson, Erik Enge
Språk: engelska, italienska, svenska. Svensk text
Ålder: 11 år
Längd: 119 min

Premiär på Roxy 27 augusti

Kunde inte hämta föreställningar av filmen (ERR 400)...

Begränsat antal platser. Biljetterna är numrerade så vi säkert kan hålla avstånd i salongerna. Du väljer plats i samband med biljettköpet.

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

Bio Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar. Vid kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Vill du avboka din biljett, göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!