The Banshees of Inisherin

Flerfaldigt Oscarsnominerad.

The Banshees of Inisherin

En film av Martin McDonagh som gjorde Three Billboards Outside Ebbing, Missouri kommer nu med en svart dramakomedi med Colin Farrell och Brendan Geeson i huvudrollerna. En livslång vänskap får en dag en abrupt vändning med ödesdigra konsekvenser.

”The banshees of Inisherin är yxskarp och fantastisk" - DN

”Det här är ett bedövande vackert och stillsamt drama från 1920-talets irländska landsbygd, med ett inympat kärvt mys som bara går att hitta på den gaeliska sidan av filmgatan.” - SVT

Irland, med flera 2022
Dramakomedi
Manus och regi: Martin McDonagh
Medverkande: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, Barry Keoghan
Språk: engelska, svensk text
Ålder: 15 år
Längd: 1 tim 54 min

Mingelpremiär

Välkommen på mingelpremiär 27 januari. Mingel från kl 18.00, filmvisningen börjar 18.45 i Salong 2.

Föreställningar och biljetter

Datum

Tid

Salong

Platser

Biljetter

söndag 29 januari

18:30

1

106 lediga platser

Köp biljett

tisdag 31 januari

18:30

1

126 lediga platser

Köp biljett

torsdag 02 februari

14:30

2

24 lediga platser

Köp biljett

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

MovieTalk

Vissa filmer kan ha syntolkning och/eller uppläst text i appen MovieTalk. MovieTalk är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Obs! Ta med egna hörlurar.

Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar, se kalendariet. I kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Du kan göra biljettåterköp i kassan på biografen fram till 10 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna så hjälper personalen dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra återköp via mejl, telefon eller sociala medier. Biografen öppnar 30 minuter innan filmstart, se öppettider i kalendariet.

Vill du göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?