Seniorbio: Sådan far, sådan son

Roxy visar Sådan far, sådan son av Kore-eda Hirokazu. "Ett gripande familjedrama med både pondus och varm humor"

Sådan far sådan son

Ryota är en framgångsrik arkitekt som bor i Tokyo med frun Midori och sexåriga sonen Keita. När de får beskedet att Keita förväxlats efter förlossningen och att deras biologiska barn egentligen bor med en annan familj så rämnar tillvaron. Sjukhuset råder dem att byta tillbaka barnen. Kvalfyllda bestämmer de sig för att följa rekommendationen. Men hur byter man någon man fostrat som sitt eget barn?

Japan 2013
Regi: Kore-eda Hirokazu
Medverkande: Masaharu Fukuyama, Yoko Maki, Machiko Ono
Språk: japanska, svensk text
Ålder:
Längd: 2 tim
Biljettpris: 85 kr

Föreställningen onumrerad torsdag 25 april

Föreställningar och biljetter

Datum

Tid

Salong

Platser

Biljetter

tisdag 23 april

14:00

1

136 lediga platser

Köp biljett

torsdag 25 april

14:00

1

97 lediga platser

Köp biljett

onsdag 01 maj

14:00

1

139 lediga platser

Köp biljett

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

MovieTalk

Vissa filmer kan ha syntolkning och/eller uppläst text i appen MovieTalk. MovieTalk är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Obs! Ta med egna hörlurar.

Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar, se kalendariet. I kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Du kan göra biljettåterköp i kassan på biografen fram till 10 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna så hjälper personalen dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra återköp via mejl, telefon eller sociala medier. Biografen öppnar 30 minuter innan filmstart, se öppettider i kalendariet.

Vill du göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad: