Min dotter Gloria

Ariane Ascaride prisades som bästa kvinnliga skådespelare på filmfestivalen i Venedig.

Gloria Mundi

En familj samlas för att fira födelsen av lilla Gloria, men trots lyckan över barnet kämpar de unga föräldrarna för att få ihop vardagen. Gloria Mundi är ett socialt medvetet familjedrama om kärlek och klass som utspelar sig i en förort till Marseille. Efter succéer som Snön på Kilimanjaro och Huset vid havet så återvänder regissören Robert Guédiguian ännu en gång med sin lojala ensemble av skådespelare.

Filmen hade världspremiär på filmfestivalen i Venedig där huvudrollsinnehavaren Ariane Ascaride prisades som bästa kvinnliga skådespelare.

Gratis premiär för Draken Film-prenumeranter

Draken Film bjuder dig som prenumerant på premiärhelgen. Visa upp biljettkoden (finns i Draken Film-appen) när du kommer till kassan. Obs! Gäller inte köp av biljett via nätet. Med reservation för utsålda föreställningar.

Stöd vår biograf med din prenumeration

Med en prenumeration hos streamingtjänsten Draken Film går halva kostnaden till Bio Roxy under ett halvårs tid. Du får även genom prenumerationen se utvalda filmer på biografen under premiärhelgen. Uppge koden ROXY när du tecknar ett abonnemang.

Gå till Draken Film.

Frankrike, Italien 2019
Drama
Regi: Robert Guédiguian
Medverkande: Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Gérard Meylan
Längd: 106 minuter

Premiär 9 oktober

Kunde inte hämta föreställningar av filmen (ERR 400)...

Max 50 personer får vistas samtidigt i Salong 1 och max 10 i Salong 2. Biljetterna är onumrerade, du väljer själv plats vid filmvisningen. Vi städar och torkar av ytor mellan varje föreställning. Tänk på att hålla avstånd till andra.

Senast uppdaterad: 7 maj 2020

Publicerad: 7 maj 2020
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?