Livesänd musikal: The Rocky Horror Show 2021

Livesänd rock‘n’roll-musikal från Londons West End.

The Rocky Horror Show

Richard O’Briens legendariska rock‘n’roll-musikal, The Rocky Horror Show är en av världens mest populära musikaler. Den nuvarande turnén världen runt har setts av över 30 miljoner teaterbesökare.

Rocky Horror Show med Strictly Come Dancing-vinnaren Ore Oduba i rollen som Brad och i regi av Christopher Luscombe är ett garanterat publikparty. Musikalen är fylld av tidlösa klassiker som Sweet Transvestite, Damn it Janet, och naturligtvis dansnumret Time Warp.

The Rocky Horror Show är historien om två renskrubbade college-kids - Brad och hans fästmö Janet. När bilen under en regnig natt går sönder utanför ett spöklikt slott stöter de ihop med den karismatiske doktor Frank’n’Furter och hans bisarra hantlangare. Den fartfyllda showen är späckad med humor, rock’n’roll, science fiction, dragshow, kort sagt - allt som gör livet värt att leva!

Livesänd rock‘n’roll-musikal från Londons West End
Regi: Christopher Luscombe
Medverkande: Ore Oduba, m.fl.
Språk: Engelska
Längd: 135 min (2 tim 15 min)

Live torsdag 28 oktober kl 20.45. Biljettpris 195 kr.

Föreställningar och biljetter

Datum

Tid

Salong

Platser

Biljetter

torsdag 28 oktober

20:45

1

139 lediga platser

Köp biljett

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

Bio Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar. Vid kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Vill du avboka din biljett, göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!