Knattebio: Den lilla fågeln och årstiderna

Välkomna till knattebio med film för barn från 2 år!

Den lilla fågeln och årstiderna

Det är vår. Högt uppe i sitt träd njuter Den lilla fågeln av årets första blommor. De vänliga bina surrar och smaskar. Men kring trädet smyger den röda räven – och snart tar ett större äventyr sin början...

Det är sommar. Högt uppe i sitt träd vårdar och vattnar Den lilla fågeln de gröna löven. Man vad nu! En hungrig larv tror att löven är mat! Den lilla fågeln lyckas lura bort frossaren – men inte utan att hamna i ett nytt äventyr, med nya och gamla bekanta...

Det är höst. Högt uppe i sitt träd tar Den lilla fågeln hand om det löv som hänger kvar på grenen. Skogen har blivit gul. Då kommer en ekorre och tar Den lilla fågelns vattenkanna! Den lilla fågeln följer efter den fräcka tjuven – och hamnar så på ännu ett spännande äventyr i den föränderliga skogen...

Vinden viner bland grenarna, i skogen som nu har blivit vit. Å nej, den tar det sista lövet! Den lilla fågeln följer efter! Med en duns landar Den lilla fågeln i snön – och står så mitt i början på årets sista stora och lärorika äventyr!

Tyskland 2012-2020, Animation
Regi: Lena von Döhren
Språk: svenskt tal
Längd: 20 min
Biljettpris: 40 kr per person

Föreställningstid

  • söndag 24 september kl 14.00
  • söndag 1 oktober kl 14.00

Biljetterna släpps cirka en vecka innan första föreställningen.

Föreställningar och biljetter

Datum

Tid

Salong

Platser

Biljetter

söndag 24 september

14:00

1

139 lediga platser

Köp biljett

söndag 01 oktober

14:00

1

139 lediga platser

Köp biljett

Bra att veta när du förköper biljett: Rad 1-11 är i stora salongen. Rad 12-14 är på läktaren. Pallar finns att låna för den som vill sitta högre på stolen.

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

MovieTalk

Vissa filmer kan ha syntolkning och/eller uppläst text i appen MovieTalk. MovieTalk är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Obs! Ta med egna hörlurar.

Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar, se kalendariet. I kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Du kan göra biljettåterköp i kassan på biografen fram till 10 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna så hjälper personalen dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra återköp via mejl, telefon eller sociala medier. Biografen öppnar 30 minuter innan filmstart, se öppettider i kalendariet.

Vill du göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad: