Kärlekens hjältar

En film av Paolo Genovese.

Kärlekens hjältar

Paolo Genoveses nya efterlängtade film heter Kärlekens hjältar och är en episk film som följer ett par genom deras liv tillsammans, från första förälskelsen genom tider av prövningar när fest blir till vardag. Hon är serietecknare, han är universitetsprofessor. Hon är impulsiv och tar för sig av livet, han är stillsam och menar att allt som sker i livet har vetenskapliga förklaringar. En dag beslutar hon sig för att göra ett seriealbum om deras egen relation. Hon döper serien till ”Superhjältar” och ställer frågan vilka ”superkrafter” en man och en kvinna måste skaffa sig för att lyckas hålla ihop ett äktenskap livet ut.

Kärlekens hjältar förhandsvisades under Italiensk filmfestival tidigare under hösten.

Italien 2021
Drama
Regi: Paolo Genovese
Medverkande: Alessandro Borghi, Breta Scarano, Jasmine Trinca, Elena Sofie Ricci, Gwendolyn Gourvenec, Vinicio Marschioni
Språk: italienska, svensk text
Ålder: från 7 år
Längd: 122 min

Premiär 2 december

Föreställningar och biljetter

Datum

Tid

Salong

Platser

Biljetter

fredag 02 december

15:00

1

139 lediga platser

Köp biljett

söndag 04 december

18:35

2

30 lediga platser

Köp biljett

tisdag 06 december

18:30

1

139 lediga platser

Köp biljett

onsdag 07 december

14:05

2

28 lediga platser

Köp biljett

torsdag 08 december

18:15

2

28 lediga platser

Köp biljett

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

Bio Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar. Vid kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Du kan återlösa dina biljetter i kassan på Roxy fram till 10 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna så hjälper personalen dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att återlösa biljetter per e-post eller telefon. Se öppettider i kalendariet.

Vill du göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?