Familjematiné: Kikis expressbud

Välkomna till Familjematiné!

Ett fartfyllt äventyr om den unga häxan Kikis möte med den stora vida världen - signerat mästaren Hayao Miyazaki.

När fullmånen står som högst och den unga häxan Kiki fyller 13 år är det traditionsenligt dags för häxpraktik. För att bli en fullfjädrad häxa måste hon tillbringa ett år i en främmande stad och tillsammans med sin bästa vän, den kvicktänkte katten Jiji slår hon sig ned i en stor stad vid havet. Kiki har ännu inte funnit sin speciella häxförmåga men bestämmer sig för att starta en budfirma – för flyga kan hon! Men att anpassa sig till en ny omgivning är inte alltid det lättaste och för att utvecklas som häxa räcker det inte med att kunna flyga…

Ett sprakande och roligt äventyr för stora som små om att hitta sig själv i en värld full av möjligheter. Du vill inget hellre än att ta kvasten och flyga rakt in i Kikis värld där vardagen är magisk och magin vardag!

Japan 1989
Äventyr, Familjefilm, Komedi
Orginaltitel: Majo no takkybūbin
Regi och manus: Hayao Miyazaki
Språk: Svenskt tal
Längd: 103 min
Biljettpris: 50 kr

Kunde inte hämta föreställningar av filmen (ERR 400)...

Max 50 personer får vistas samtidigt i Salong 1. Biljetterna är onumrerade, ni väljer själva platser vid filmvisningen. Vi städar och torkar av ytor mellan varje föreställning. Tänk på att hålla avstånd till andra. Stanna hemma om ni är sjuka.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!