Familjematiné: H is for Happiness

Välkomna till gratis familjematiné för barn i alla åldrar! Den 30 augusti visar vi H is for Happiness - en härligt livsbejakande och humoristisk film baserad på boken “My Life As An Alphabet”.

H is for happiness

Tolvåriga Candice har förlorat sin lillasyster och inget är sig likt sedan systerns död och mammans depression. När Douglas börjar i hennes klass får hon äntligen en riktig vän och det stöd hon behöver.

Tillsammans försöker de med gränslös optimism och fantasi få Candice mamma och pappa glada igen och att själva komma bort från ”töntstämpeln” i skolan.

En härligt livsbejakande och humoristisk film baserad på boken “My Life As An Alphabet”.

Familjematiné

På onsdagar och söndagar under sommaren visas gratis familjematiné på Roxy. De flesta filmerna är barntillåtna men en del rekommenderas från 7 år. Filmerna visas i Salong 1 för max 50 personer per föreställning. Totalt finns 139 sittplatser och ni väljer själva var ni vill sitta under filmvisningen.

Familjematinédagar och tider

  • Söndagar 19, 26 juli och 2, 9, 16, 23, 30 augusti kl 16.00
  • Onsdagar 22, 29 juli och 5, 12 augusti kl 14.00

Se hela programmet.

Australien 2019
Regi: John Sheedy
Längd: 98 minuter
Språk: Engelska, svensk text

Föreställningar

  • Söndag 30 augusti kl 16.00

Biljetterna släpps cirka en vecka innan första föreställningen. Då kommer en länk till biljettbokning att synas här på sidan. Max 50 personer får samtidigt vistas i salongen. Det är fri placering. Filmvisningen är gratis.

Kunde inte hämta föreställningar av filmen (ERR 400)...

Senast uppdaterad: 4 juni 2020

Publicerad: 4 juni 2020
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?