De oönskade

Roxy visar det franska dramat De oönskade av Ladj Ly.

De oönskade

Ladj Ly är tillbaka efter Les misérables!

Haby, en ung kvinna djupt engagerad i sitt kvarter, upptäcker att det finns ombyggnadsplaner som innebär att hela området där hon växte upp ska rivas.

Bakom den hemliga planen står Pierre Forges, en ung läkare som kastats in i rollen som borgmästare. Haby manar nu på sina grannar och tillsammans engagerar de sig för att till varje pris förhindra förstörelsen av sin omgivning.

Frankrike 2023
Drama
Regi: Ladj Ly
Medverkande: Alexis Manenti, Anta Diaw, Aristote Luyindula, Aurélia Petit, Jeanne Balibar, Steve Tientcheu
Språk: franska,, svensk text
Ålder: från 15 år
Längd: 1 tim 41 min

Medlemmar i Hyregästföreningen går 2 för priset av 1
Sista föreställning onsdag 17 april

Föreställningar och biljetter

Datum

Tid

Salong

Platser

Biljetter

onsdag 17 april

18:35

2

30 lediga platser

Köp biljett

Salong 1

Salong 1 är tillgänglig för dig som sitter i rullstol eller behöver hörslinga. En parkeringsruta finns runt hörnet på Slottsgatan för dig med tillstånd. Handikappanpassad toalett finns i direkt anslutning till salongen. Det finns 117 sittplatser i salongen och 22 platser på läktaren. Läktaren nås endast via trappor.

Salong 2

Salong 2 finns i källarplan. Salongen saknar hörslinga och tillgång till hiss. Har du svårt att gå i trappor kan du behöva stöd av annan person. Det finns 30 sittplatser i Salong 2.

SubReader Cinema - talsyntes

I Salong 1 finns tillgång till SubReader Cinema. Det är en talsyntes som omvandlar undertexter till tal direkt i din mobiltelefon. SubReader Cinema är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Du scannar enkelt av en QR-kod i foajén. Filmens undertexter kommer sedan läsas upp automatiskt i appen. Obs! Ta med egna hörlurar.

Observera att SubReader Cinema endast fungerar om filmen har undertexter. Knattefilmer och filmer med svenskt tal kan ibland sakna undertexter.

MovieTalk

Vissa filmer kan ha syntolkning och/eller uppläst text i appen MovieTalk. MovieTalk är kostnadsfri och finns att ladda ner på Google Play och App Store. Obs! Ta med egna hörlurar.

Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar, se kalendariet. I kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. En trappa ner finns kaffe, choklad och te till försäljning.

Behöver du nå oss på biografen, ring 019-21 60 85. Obs! Telefonen är endast öppen i samband med filmföreställningar.

Du kan göra biljettåterköp i kassan på biografen fram till 10 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna så hjälper personalen dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra återköp via mejl, telefon eller sociala medier. Biografen öppnar 30 minuter innan filmstart, se öppettider i kalendariet.

Vill du göra en förfrågan eller har andra ärenden, skicka ett mejl till bio.roxy@orebro.se eller se fler kontaktuppgifter här.

Senast uppdaterad:

Publicerad: